به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی مجله مدیکال آنلاین، لاری ، سخنگوی وزارت بهداشت ، در مورد آخرین مورد ویروس کرونا در ایران گفت: “از دیروز تا امروز (جمعه 19 دسامبر) و بر اساس معیارهای تشخیصی نهایی ، 7000 نفر 121 بیمار جدید مبتلا به Covid 19 در کشور شناسایی شدند که 1085 نفر از آنها منتقل شدند. به طرف بیمارستان.
او افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۶۵۱ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۳ هزار و ۲۷۳ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ۸۵۶ هزار و ۴۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۵ هزار و ۶۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
او ادامه داد: تا کنون ۶ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۴۶۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وضعیت استانهای کشور از نظر شیوع بیماری
لاری بیان کرد: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۸۸ شهرستان نارنجی و ۱۴۸ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
او افزود: شهرستانهای زرین دشت در استان فارس، بافت در استان کرمان، گمیشان در استان گلستان، آستارا، بندرانزلی، رودسر و تالش در استان گیلان و آمل، بهشهر، رامسر، گلوگاه و نکا در استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند.
نظرات