مینو محرز عضو کمیته علمی کشوری کرونا در گفتوگو با خبرنگار مجله مدیکال آنلاین، وی با اشاره به واکسن های تولید شده در دنیا برای جلوگیری از کرونا ، اظهار داشت: در شرایط فعلی واکسن Pfizer به نتایج خوبی رسیده است و طبق گزارشات حدود 90٪ از ایمنی ایجاد شده است اما باید ببینیم که این واکسن تا چه زمانی موثر است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات این واکسن محل نگهداری آن است ، زیرا واکسن Pfizer باید در یخچال های صنعتی در دمای زیر 80 درجه سانتیگراد نگهداری شود ، در حالی که واکسن های دیگر را می توان در یخچال های معمولی و حتی در بسته های یخ حمل کرد. مراکز درمانی در سراسر جهان دارد.
یکی از اعضای کمیته علوم ملی کرونا با اشاره به اینکه واکسن آکسفورد نیز نتایج قابل قبولی را به دست آورده است ، افزود: در صورت تأیید واکسن توسط سازمان بهداشت جهانی ، رسیدن به تولید انبوه حدود سه ماه طول می کشد.
مهرز افزود: “فصل سرما در حال آمدن است و باید همکاری بهتری بین مردم و دولت های جهان برای شکستن چرخه انتقال بیماری کرونا وجود داشته باشد.”
وی با اشاره به وضعیت واکسن کرونا ایرانی گفت: واکسن کرونا ایرانی به زودی وارد مرحله مطالعات انسانی می شود و پس از دو ماه و قبل از پایان سال به شرط کسب نتایج خوب در دسترس عموم قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: افرادی که در شرایط ضعیف در بیمارستان بستری هستند در معرض خطر ابتلا به عوامل خطر کرونا قرار دارند که می تواند به دلیل بیماری کرونا وضعیت آنها را بدتر کند.
نظرات