دسته‌بندی نشده

آیا موارد غذایی در انتقال کرونا تاثیر دارند؟

پیتر هویسکوف ، یک متخصص گفت: “خطر ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی تواند دلیلی برای محدود کردن تجارت باشد.” اسپوتنیک گفت که در زمینه بهداشت و سلامت غذا همراه با سازمان بهداشت جهانی متخصص است. .

هویسکوف در یک وبینار بهداشتی مشترک با همکاری سازمان غذا و کشاورزی گفت: “مهم است که کوید 19 ایمنی غذا را تهدید نمی کند ، من می خواهم این را تأکید کنم.” .

“هر بار که ویروس حرکت می کند ، به عنوان مثال ، از کارگر در محل و سپس به یک محصول یا بسته ، جذابیت آن کاهش می یابد.” جفری لژیون ، یک متخصص ایمنی و کیفیت FAO گفت. بنابراین ، ممکن است در نهایت تماس با محصول منجر به عفونت شود.

admin

به روزترین آمار کرونا در ایران

مقاله قبلی

ممنوعیت تردد در روزهای شنبه و یکشنبه

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *