به گزارش مجله مدیکال آنلاین، نماینده رسمی سازمان بهداشت جهانی اروپا گفت: “اگر همه از مقررات بهداشتی پیروی کنند ، می توان از محدودیت های جهانی و قرنطینه جلوگیری کرد.”
مدیر منطقه ای WHO برای اروپا گفت: قرنطینه جهانی آخرین چاره است. کشورها باید توصیه های بهداشتی را دنبال کنند تا مرگ کرونایی کاهش یابد.
وی ادامه داد: “در حال حاضر ، میزان استفاده از ماسک حدود 60٪ است ، اما اگر 95٪ از مردم ماسک بزنند ، می توان از محدودیت های شدید جلوگیری کرد.” البته استفاده از ماسک تنها عامل تعیین کننده نیست و سایر اصول بهداشتی باید رعایت شود.
وی افزود: این روزها میلیون ها نفر قرنطینه شده و شغل خود را از دست داده اند. این افراد نیاز به حمایت مالی دارند و برای جلوگیری از آسیب جدی باید تحت نظارت روانشناختی قرار بگیرند.
کروگر هنگام صحبت در مورد واکسن های Pfizer و Hyundai گفت: واکسن ها نمی توانند به طور کامل از اپیدمی کرونا جلوگیری کنند و تولید و توزیع آن دشوار است.
نظرات