رئیس سازمان اورژانس کشور و رئیس ستاد پشتیبانی قرارگاه شهید سلیمانی ، صبح امروز در مراسم اجرای پروژه شهید سلیمانی که در یک کنفرانس ویدیویی با روسای ادارات برگزار شد ، گفت: موارد اضطراری: کاهش تلفات اجرا می شود. این پروژه بر اساس اهداف سند توسط وزارت بهداشت ، بسیج و هلال احمر انجام می شود.
وی افزود: بیماران مبتلا به کرونا و کسانی که نمی توانند قرنطینه شوند و در خانه جدا شوند به مراکز مسکونی منتقل می شوند و به مدت 14 روز در این مراکز باقی می مانند. همه دستگاه ها از توانایی کامل خود برای اجرای این طرح استفاده کرده اند و بیشتر هتل ها و پانسیون ها برای اسکان بیماران در اختیار ما قرار گرفته است.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در مرحله اول اولویت ما بهره گیری از ظرفیت هتل ها ، خوابگاه ها و اتاق ها است و در صورت لزوم از ظرفیت سالن های ورزشی ، انبارها و پناهگاه ها استفاده خواهیم کرد.
کولیوند ادامه داد: ما علاوه بر مراقبت از بیماران ، خدماتی مانند نظارت بر بیماری پزشک در مراکز بهداشتی را نیز ارائه می دهیم. اگر بیماران در طول اقامت مشکل خاصی داشته باشند ، سریعاً به بیمارستان منتقل می شوند. کار قرنطینه فقط در مراکز بهداشتی انجام می شود.
وی افزود: کلیه مراکز بهداشتی به بیماران خدمات ارائه می دهند و حتی کلینیک های مساجد نیز خدمات درمانی به افراد و بیماران ارائه می دهند. هزینه های این پروژه در شهرهای مختلف متفاوت است و شرایط جمعیتی در هر استان نسبت به مناطق دیگر متفاوت است اما به طور کلی مردم هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنند.
رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: در مراکز بهداشتی معاینات پزشکی و کارهای درمانی طبق دستورالعمل انجام می شود و حتی منوی غذا بر اساس برنامه غذایی متخصصان تغذیه است.
وی ادامه داد: حضور در مراکز بهداشتی ضروری نیست و تمام کارهای بیماران توسط نیروهای ما انجام می شود. ما در حال شناسایی و جداسازی بیماران مبتلا به بیماری کرونا هستیم. یکی از اهداف این پروژه تشدید رهنمودها ، فرهنگ سازی و آموزش و محافظت از گروه های آسیب پذیر مانند مادران باردار است.
کولیوند گفت: کاهش تعداد بیماران کرونا و همچنین کاهش تعداد بیماران از دیگر اهداف اجرای طرح شهید سلیمانی است.
نظرات