کلينيک

موقع دم کردن چای حتما به این موارد را دقت کنید

به گزارش خبرنگار مجله مدیکال آنلاین، با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کارشناسان موسسه ارزیابی تهدید‌ها (BfR) در آلمان انجام داده اند نتایجی به دست آورده اند که شنان می دهد رعایت نکات زیر هنگام دم کردن چای بسیار مهم است .

بنابر توضیحات این سازمان،

اطمینان حاصل کنید که آب جوش را روی برگهای چای بریزید و اجازه دهید حداقل پنج دقیقه خم شود.

به گفته این متخصصان ، این از شما در برابر باکتری ها ، مخمر یا کپک محافظت می کند ، که حتی گاهی اوقات در چای های بسیار گران قیمت نیز یافت می شود.

علاوه بر این ، متخصصان هشدار می دهند که اگر چای برای چند ساعت آماده شود ، دیگر هیچ فایده ای برای بدن نخواهد داشت.

admin

مداخلات کار درمانی و تاثیرات آن

مقاله قبلی

با این روش ها از مو‌های خود در فصل سرما مراقبت کنید

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در کلينيک