به گزارش مجله مدیکال آنلاین، مهران بابایی با بیان اینکه اخیراً بیماران مبتلا به بیماری های کبدی باید از نظر علائم جدید مورد آزمایش قرار گیرند ، افزود: افرادی که بیماری های دستگاه گوارش دارند نباید تصور کنند که بروز علائم جدید به دلیل بیماری خود آنها است. ، اما ممکن است. ” علائم صحیح است. کرونا یا بیماری فعالیت بیشتری دارد.
مهران بابایی در برنامه طبیب گفت که از ابتدا ویروس کرونا به عنوان ویروسی اعلام شد که عطسه می کند و سرفه می کند و سپس به ریه ها منتقل می شود ، سپس دیدیم که به خون و مدفوع سرایت نمی کند ، نه ، اینگونه نیست. خون وجود دارد این باعث پنومونی می شود ، قلب و کلیه ها را تحت تأثیر قرار می دهد ، سپس باعث لخته شدن و سکته مغزی و همچنین سیستم گوارش و کبد می شود. بهم ریخته؟ بله ، تخمین زده می شود که تقریباً 10 تا 70 درصد از افراد ممکن است علائم گوارشی داشته باشند ، به این معنی که علاوه بر علائم گوارشی مانند حالت تهوع ، بی اشتهایی ، استفراغ و اسهال ، از تنفس ، سرفه و گلو درد نیز رنج می برند.
وی ادامه داد: در این حالت چرا باید معده و روده تحت تأثیر قرار بگیرند؟ از آنجا که آنها دریافتند گیرنده های آنها در دستگاه گوارش نیز وجود دارد ، هر ویروس به عنوان یک قفل و کلید در جایی که گیرنده است عمل می کند. به دلیل التهاب ، مکانیسم عملکرد ویروس مستقیم است ، در حالی که دیگری پاسخ التهابی است.
این متخصص در پاسخ به این سوال که آیا علائم گوارشی ویروس می تواند ابتدا ظاهر شود ، گفت: “بله ، چنین است ، به این معنی که در 10٪ بیماران مبتلا به کرونا اولین یا فقط علائم گوارشی و البته کرونا ظاهر می شود. دستگاه گوارش نسبت به کرونا تنفسی خفیف تر است. ” اما توجه به این نکته مهم است که کسانی که این روزها هضم سختی دارند قطعاً باید تست Crux را انجام دهند. در بعضی افراد بله ، به عنوان مثال در افرادی که برای جراحی در بیمارستان بستری هستند. بنابراین ، شخصی که به هر دلیلی در دستگاه بستری در دستگاه گوارش مشکل دارد باید آزمایش کرونا انجام دهد ، زیرا علائم گوارشی وی مهم است.
بابایی همچنین تصریح کرد: حال اگر کسی به بیماری التهابی روده مبتلا باشد که علائم آن اسهال و خونریزی است اما تحت کنترل است و دارو مصرف می کند اما اکنون اسهال دارد باید آزمایش کرونا را نیز انجام دهد ، زیرا این اسهال فقط ممکن است ایجاد شود. این به دلیل بیماری خود آنها نیست ، نمی توان تصور کرد که کرونا و اسهال نادیده گرفته شدند زیرا ممکن است به دلیل بیماری خود آنها باشد و ما باید دوز دارو را تغییر دهیم . علائم کسانی که برخی مشکلات گوارشی دارند ممکن است به دلیل کووید باشد. این به دلیل خود بیماری است و می تواند استرس باشد ، بنابراین در اینجا ما دوز دارو را تغییر می دهیم.
این متخصص گوارش در پایان با اشاره به تأثیر کرونا بر روی کبد توضیح داد: همین امر در مورد کبد نیز اتفاق می افتد ، کووید 19 نیز بر کبد تأثیر می گذارد و باعث افزایش آنزیم ها می شود و می تواند باعث هپاتیت شود ، اگر آنزیم تا حدی افزایش یابد مشکلی ایجاد می کند. امکان پذیر نیست ، اما اگر پنج برابر شود ، دیگر نباید از این داروها استفاده شود ، اما کسی که دارای بیماری زمینه ای مانند هپاتیت مزمن است و دارویی مصرف می کند ، با ظهور علائم جدید ، باید درک کنیم که این مشکل به دلیل بیماری فعالتر می شود یا دارو را عوض کنید یا شخص مبتلا به کووید باشد ، در این صورت هر دو روش درمانی باید با هم انجام شود. در واقع ، اگر فرد مبتلا به کووید بیماری زمینه ای نداشته باشد و فقط علائمی مانند اسهال و استفراغ داشته باشد ، جای نگرانی نیست و ما فقط پادزهر بیماری را می دهیم ، اما اگر بیماری زمینه ای دارد ، لازم است داروها و در بعضی مواقع بیماری ممکن است فعالتر شود.
نظرات