به گزارش خبرنگارمجله مدیکال آنلاین، تقویت و سالم ماندن سیستم ایمنی بدن در دنیای امروز اهمیت خیلی زیادی برای افراد دارد. به دلیل گسترش بیماری های عفونی و غیر مسری ، در حال حاضر موضوع تقویت سیستم ایمنی بدن توسط همه پزشکان و متخصصان در زمینه های مختلف درمانی برجسته شده است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری های مختلف ، غذاهای ساده و ارزان بخورید.
این روزها چای سبز در دنیا و همچنین در میان مردم کشورمان به عنوان یکی از محبوب ترین و محبوب ترین نوشیدنی ها شناخته شده است که در رژیم غذایی بسیاری از افراد گنجانده شده است. در گذشته ، در کشورهایی مانند چین ، از چای سبز به دلیل بسیاری از خواص درمانی نام برده می شد و از آن برای انواع بیماری های جسمی ، مانند سردرد ، و همچنین بیماری های روحی مانند افسردگی استفاده می شد.
آلرژی های فصلی را با چای سبز درمان کنید
فرزانه خداياري ، متخصص تغذيه در مصاحبه با پزشكي آنلاين گفت: 3 نوع عمده چاي سياه ، چاي سبز و چاي سفيد در جهان وجود دارد و هر كدام ويژگي هاي خاص خود را دارند. تفاوت اصلی بین این نوع چای ها میزان فرآوری است که روی آنها انجام می شود.
وی افزود: برگ های چای سفید به سرعت خشک می شوند ، اما برگ های چای سبز در معرض گرما و بخار قرار می گیرند تا خشک شوند. برگهای چای سیاه آسیاب شده نیز در معرض هوا اکسید می شوند و در نهایت به چای سنتی ایرانی تبدیل می شوند.
این متخصص تغذیه گفت: طبق گفته محققان ، چای سفید حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به چای سبز است و چای سبز حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به چای سیاه است.
خدری گفت: برای چای سبز ، بسیاری از خواص توسط متخصصان و پزشکان در زمینه تغذیه بیان شده است. یکی از مهمترین خواص آن تسریع در روند بهبودی از آلرژی های فصلی مختلف در افراد مختلف است.
وی تأکید کرد: مصرف چای سبز باعث افزایش سطح هوش و حافظه در افراد می شود و در حفظ و افزایش سلامت دهان ، دندان و لثه موثر خواهد بود.
الخدیری گفت: چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان است و باعث افزایش طراوت و جوانی پوست می شود و اثرات شگفت انگیزی در افزایش و بهبود هیدراتاسیون مورد نیاز پوست دارد. مصرف این نوع چای علاوه بر تقویت سیستم ایمنی باعث افزایش طول عمر می شود.
وی افزود: کلسترول بد خون در مصرف کنندگان چای سبز به خوبی کنترل و کاهش می یابد و با افزایش متابولیسم خوب در بدن ، باعث سوزاندن چربی ها و افزایش متابولیسم می شود.
چای سبز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد
این متخصص تغذیه گفت: “افرادی که می خواهند با نوشیدن 3 فنجان چای سبز در روز لاغر شوند می توانند اثر چربی سوزی و لاغری این چای شگفت انگیز را بدون چین و چروک و افتادگی پوست مشاهده کنند.”
وی گفت: “مصرف طولانی مدت چای سبز از بروز دیابت نوع 2 جلوگیری می کند.” – نوشیدن هر روز چای سبز تسکین دهنده و تسکین دهنده استرس است. همچنین باعث بهبود تمرکز و جلوگیری از افسردگی می شود. ”
این متخصص تغذیه گفت: مطمئناً علاوه بر خواص زیادی که برای نوشیدن چای سبز و گنجاندن آن در رژیم روزانه ذکر شده است ، مردم باید از نوشیدن بی رویه آن خودداری کنند. بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز و تأثیر این نوشیدنی 2 ساعت بعد از خوردن است. نباید فراموش کرد که خوردن آن اندکی قبل از غذا باعث کاهش جذب آهن از غذا می شود.
کوداری تاکید کرد: به خاطر داشته باشید که مصرف این دارو از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری کرده و فعالیت مغز را کند می کند ، در عین حال تأثیر بسزایی در افزایش قدرت حافظه و بهبود عملکرد مغز دارد.
وی با بیان اینکه بهترین نوع چای سبز چای با برگهای نسبتاً سبز روشن است ، گفت: نوع چینی این چای بسیار مطلوب تر و با کیفیت تر از نوع ژاپنی است. چای سبز باید از رطوبت محافظت شود تا از ایجاد کپک و فساد جلوگیری کند.
این متخصص تغذیه توضیح داد: برای داشتن چای سبز می توانید از کمی هل ، دارچین یا زنجبیل مانند چای سیاه استفاده کرده و لذت نوشیدن آن را دو چندان کنید.
نظرات